A cápának tűnő férfi azzal fenyegette áldozatát, hogy átharapja a torkát

A napokban letartóztatott michigani férfi heteken át tartotta fogva, és több társával együtt rendszeresen megerőszakolta 20 éves áldozatát.

A michigani rendőrség letartóztatta azt a 36 éves éves férfit, aki elrabolta, majd heteken át fogva tartotta és több társával együtt rendszeresen megerőszakolta 20 éves áldozatát. Genesee megye seriffje, Chris Swanson a Facebookon tett közzé egy videót az ügyről, amelyben a Michael Barajas néven azonosított elkövetőt ismerteti, és óvatosságra, valamint éberségre szólítja fel az embereket a hasonló bűnözők elfogásának érdekében.

Swanson seriff elmondása alapján Barajas hálaadás környékén találta meg az utcán a kiszolgáltatott helyzetben lévő és terhes áldozatát, akinek szállást ajánlott. A nőt nem sokkal korábban tették ki lakásából, és nagyon fázott az utcán, így elfogadta az ajánlatot. De amint megérkeztek a házhoz, Barajas állítólag bezárta őt egy elbarikádozott szobába, ahol az ágyhoz kötözte, és három héten keresztül több gyanúsított társával többször is szexuálisan bántalmazta.

A seriff szerint az emberrabló az egész horrorfilmbe illő megpróbáltatás során többször felszólította áldozatát, hogy kihegyezett fogaival átharapja a nő torkát, ha nem teszi, amit mondanak neki – a nőnek egy levelet is kellett írnia, ahol az apukájaként említi fogva tartóját.

A nem nevesített áldozat háromszor próbált megszökni, de első két alkalommal elrablója és a házban tartózkodó többi gyanúsított ezt megakadályozták. Harmadik alkalommal azonban valamilyen, a terhességével kapcsolatos orvosi vészhelyzet állt elő, és sikerült eljutnia a közeli Hurley Kórházig, ahol a személyzet azonnal kapcsolatba lépett a hatóságokkal.

A rendőrség szerint Barajas-t még aznap letartóztatták, és emberkereskedelem, emberrablás, nemi erőszak, metamfetamin birtoklása és testi sértés vádjával tartják fogva, 245 ezer dolláros (közel 94 millió forint) óvadék ellenében.

A nyomozás folyamatban van, a rendőrség jelenleg több más gyanúsítottat is keres, akiket azzal vádolnak, hogy részt vettek a nő fogva tartásában és a csoportos nemi erőszakban.