„Engedd el, ne akarj műsort vezetni!” – tanácsolta Kamarás Norbi VV Mercinek, új műsorvezetőtársának

A BeleValóVilágban dolgoznak együtt.

Átrendeződtek a műsorvezetői szerepek a ValóVilágban: Nádai Anikó távozása után Schumacher Vanda lépett a helyére, akit VV Merci váltott a BeleValóVilág női házigazdájaként. Új szerepében szerdán láthatták őt először a nézők. A Reggeliben elmesélte, az élő adás elején még nagyon izgult, de végig jól érezte magát, és reméli, idővel egyre felszabadultabb lesz a kamerák előtt.

Amikor felhívtak azzal, hogy lenne-e kedvem ehhez a dologhoz, először azt hittem, hogy csak viccelnek, mert már volt műsorvezető, hát hogy lennék én? Nem tudtam, ez hogy lesz kivitelezve… De egy percet sem gondolkoztam rajta

– mondta el.

Schumacher Vandával baráti a kapcsolatuk, elődje minden támogatást megad neki új feladata ellátásához. Azért is hálás, hogy Kamarás Norbi oldalán kapott lehetőséget bizonyítani. Műsorvezetőtársa videóüzenetet küldött neki, amiben gratulált, és tanácsokkal látta el:

Sok sikert kívánok neked, és vezesd minél lazábban! Csak azt tudom neked javasolni, az az én jótanácsom, hogy engedd el az egészet! Ne akarj műsort vezetni, egyszerűen csak élvezd!