Nyerő Páros: Bíró Bea és Young G csúnyán összebalhéztak

„Szerintem téged tudod mi zavar? Hogy egy kurva jó csaj vagyok, és ki merek állni a véleményemért.”

Young G és Bíró Bea között látványos csörte alakult ki a Nyerő Páros tegnap adásában. A balhé az egyik játék során kerekedett ki, amikor a modell a rapperre voksolt akkor, amikor Sebestyén Balázs azt kérdezte tőle, szerinte ki a legkevésbé lojális a férfi versenyzők között. Miután Bíró megmagyarázta, miért Bécire esett a választása, a rapper azt mondta, látszik, hogy rosszindulatú a tekintete, mire a modell megkérte, hogy fejtse ezt ki.

Én ezt érzem. Ahogy viselkedsz. Sok mindenben, igen. Most így igazán látom. Eddig csak gondoltam, hogy van benned ilyen, de most rájöttem, hogy van benned rosszindulat. Az a tekintet, nem csak felém, nézem a többi játékos felé is. Sok a düh meg a rosszindulat benne

– mondta a rapper, mire Bíró a következővel kontrázott:

Szerintem téged tudod mi zavar? Hogy egy kurva jó csaj vagyok, és ki merek állni a véleményemért, és meg merem mondani a szemedbe. Nem a hátad mögött. Nem a szövetségeseid által, hanem a szemedbe.

A rapper erre azt felelte, ő pont fordítva látja a dolgot, a szóváltás pedig folytatódott, Törőcsik Dani többször is megpróbálta lecsillapítani a kedélyeket.

A modell később lebunkózta a rappert, állítva, nem néz a szemébe, mire Béci közölte vele, nem érdekli, amit mond, és nem is fogja már ezután.

Csak szeretném kikérni magamnak, hogy személyeskedő jelzőket használjunk egymásra, és ez minősíti egyébként az intellektuális hozzáállásotokat ehhez a játékhoz

– zárta volna a témát Bíró, amit Young G néhány „köszönjükkel” nyugtázott.

Tóth Szabi a miniinterjújukban azt mondta a történtekről, hogy ő kifejezetten büszke a modellre, amiért beleállt a helyzetbe, ellentétben Törőcsik Danival, aki szerint a kedvese jobban is átgondolhatta volna a vita alatt használt stílusát.