Egy prostituáltnál kereste volna az örömöt egy nászutas floridai férj, amikor letartóztatták

Miután elaludt a felesége, ő kalandozni indult. De nagyon meglepődött, amikor kiderült, hogy a nő, akit egy pásztoróra reményében keresett fel, nem is egy szexmunkás volt, hanem egy fedésben dolgozó rendőrnyomozó.

Letartóztattak egy floridai férfit a nászútján, miután egy prostituáltat keresett magának online, csakhogy a találka megszervezése után a szállodába érve egy szexmunkás helyett egy nyomozó várta – írja a Daily Mail.

A 34 éves üzletember, a helyi média szerint Fort Myersben élő Paul Turovsky esküvője még július 15-én volt, és a szertartás után természetesen nászútra is ment a feleségével egy másik floridai városba, Tampába. Viszont az egyik éjszaka annyira unatkozott az alvó felesége mellett, hogy úgy döntött, más mellett keresi meg az alkalmi boldogságot.

Azonban nemcsak azért választotta a lehető legrosszabb időpontot a félrekacsintgatáshoz, mert még ki sem hűlt az ujján a jegygyűrű, hanem azért is, mert a Hillsborough megyei seriffek ebben az időszakban egy több hónapos titkos akciót hajtottak végre az emberkereskedelem, a kiskorúakkal való szex és a prostitúció visszaszorítása érdekében – melynek keretében vele együtt összesen 176 személyt tartóztattak le.

Turovsky a gyanú szerint egy felnőtt prostituálttal próbált kapcsolatot létesíteni, de ehelyett a tudta nélkül egy nyomozóval kezdett üzenetváltásba, majd amikor a nászutas lakosztályából megérkezett a találka színhelyéül szolgáló másik hotelbe, rögtön letartóztatták.

Az egyetlen kérdés itt az volt az esküvői vendégek számára, hogy  túl késő volna-e visszakapni az ajándékokat, amelyeket adtak?

– nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Chad Chronister megyei seriff.

Arról nincs hír, hogy a gyanúsított és a felesége megpróbálják-e megmenteni a házasságukat.