Anne Heche-t több mint 40 percig próbálták kiszabadítani autójából súlyos balesetekor

Súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba akkor.

Az NBC azt írja, hogy az eszméletlen Anne Heche-hez 45 percig nem fértek hozzá a tűzoltók, mikor a színésznő autójával belecsapódott egy Los Angeles-i házba. Mint ismeretes, Heche súlyos égési sérüléseket szenvedett, emellett károsodtak belső szervei is. Lélegeztetőgépen tartották egy ideig, végül lekapcsolták róla, ugyanis olyan mértékben károsodott az agya, hogy nem lehetett életben tartani.

A Los Angeles-i tűzoltóság parancsnoka, Richard Fields mesélt az NBC-nek arról, hogy a baleset után a tűzoltók több mint 20 percig nem fértek hozzá Heche autójához, és még legalább 20 percet vett igénybe a jármű kihúzása.

Erős volt a tűz és a füst, nem lehetett tisztán belátni a járműbe, vagy egyáltalán hozzáférni. A mentéskor az ilyen körülmények azt is megnehezítik, hogy egymást lássuk

– nyilatkozott a szakember.

Amanda Edwards / Getty Images – A baleset helyszíne.

Heche életéről ebben a cikkben emlékeztünk meg:

Kapcsolódó
Soha nem bocsátotta meg a világ Anne Heche-nek, hogy egy nőbe lett szerelmes
A végzetes autóbalesete után elhunyt Anne Heche Hollywood nagy sztárjai közé emelkedhetett volna. Nyíltan vállalt leszbikus kapcsolatának, mentális betegségeinek és gyerekkori traumáinak számlájára is írható, hogy nem így történt. Portré.
Címkék: anne heche