Háborús helyszínhez hasonlít most a ház, amibe Anne Heche belehajtott

A TMZ készített felvételeket a romokban álló ingatlanról.

Anne Heche pénteken szenvedett autóbalesetet. Először egy apartmankomplexum garázsajtajának ment neki, később pedig egy családi ház falának hajtott. Az autó és az ingatlan is kigyulladt, a színésznőt égési sérülésekkel szállították kórházba.

Eleinte arról szóltak a hírek, hogy az állapota stabil, de egy héttel a balesetet után az 53 éves színésznőt agyhalottnak nyilvánították. A léntfenntartó gépekről vasárnap kapcsolták le, a szerveit pedig eladományozták.

Kapcsolódó

A TMZ a minap kiszállt a baleset helyszínére, a stáb videót készített a romokban álló házhról, amibe Heche belehajtott. A lap információi szerint az ingatlanban lakó Lynne nevű nő éppen házimunkát készült végezni az egyik szobában, amikor az autó becsapódott az otthonába. A helyiség, ahol a nő tartózkodott, nem omlott össze és kapott lángra azonnal, ellentétben a ház többi szobájával.

Az otthonát elveszítő nő ugyan túlélte a balesetet, megsérült, és lelkileg is megviselték a történtek, jelenleg egy ügyvéd segíti, hogy hozzájuthasson a biztosításához.

Címkék: anne heche