Pornóvideókkal finanszírozza álomutazását egy fiatal pár

Évek óta Európában utazgatnak, tervük, hogy motorral járják be Afrikát. Hogy minderre elég pénzük legyen, esténként másféle kalandoké a főszerep: kamera előtt.

A 24 éves Mimi Boom nagyon fiatalon kezdett el dolgozni, hogy fenntartsa magát. A lett nő három évvel ezelőtt hagyta el utolsó munkahelyét, ahol pincérnőként dolgozott, hogy a barátjával, Dannel utazgasson Európában – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Először csak néhány, turisták által felkapott helyre akartak elmenni, de hamar ráéreztek az utazás ízére és kitaláltak egy módszert, mellyel pénzt kereshetnek az állandó kalandozásra.

Mimi és Dan Spanyolországban ismerkedtek meg, először csak barátok voltak, de idővel egyre jobban vonzódtak egymáshoz, összejöttek. A szexben mindketten nyitottak, szeretnek új dolgokat kipróbálni, így néhányszor videóra vették magukat szeretkezés közben. Nem sokkal később jött az ötlet, hogy a szexvideókkal akár pénzt is kereshetnének.

A pár most azt tervezi, hogy egy motoron körbeutazza Afrikát. Több mint 60 ezer kilométert tesznek majd meg és a pornóvideóikból finanszírozzák életük kalandját. Különleges helyeken terveznek szexvideókat fogatni, de odafigyelve arra, hogy nehogy megbántsanak vele másokat.

Mimi azt mondja, sokan, a legközelebbi barátaik is szkeptikusak a tervvel kapcsolatban, de ők mindenképpen belevágnak. Ami a családot illeti, a fiatal nő még nem beszélt velük, mert fél a reakcióiktól.

Soha nem függtem a szüleimtől, megértettem, hogy megvannak a saját, sokkal nagyobb problémáik az életben. De minden nap szembesülnöm kell azzal, hogy emberek ítélkeznek fölöttem. Mindenki másképp látja a pornót, sokan gyűlölik, és nem is hibáztatom őket. Ők rögtön kiszolgáltatott nőkre, megjátszott nyögésekre és sikolyokra, durva beszédre asszociálnak, ha a pornó szót hallják. De a pornónak nem kell feltétlenül agresszívnek lennie. Én éppen azt élvezem, hogy a valódi érzelmeim látszanak rajtam, amikor filmezünk.