Felkészült a nyárra, kigyúrt hasizmot tetováltatott magára

Az edzés nem jött össze.

Egy férfi úgy döntött a nyári szezonra kigyúrt lesz a hasfala, de nem a szokásos módon edzőterembe ment, hanem egy tetoválószalonba.

Pontosabban évek óta járt edzőterembe, de sehogy sem akart összejönni az a six-pack. Ezért felkereste a dél-afrikai, de jelenleg Manchesterben dolgozó Dean Gunther tetoválóművészt, hogy varja rá azt a kigyúrt hasizmot.

@dean.gunther How to get a 6 pack in 2 days! you tattoo it!my bro was tired of spending hours in the gym, so I gave him a 6 pack tattoo, ready for summer. enjoy#6packtattoo #cosmetictattoos#tattoos#viral#fyp#6pack#6packabs ♬ Low Down - venbee & Dan Fable

Gunther a Sunnak nyilatkozva azt mondta, hogy a férfivel együtt találták ki, hogyan is legyen, mert már pár félresikerült hasonló alkotást látott.

A hatalmas tetoválás a kliensnek pénzbe nem, csak rengeteg fájdalomba került – majdnem félbe is hagyta –, mert Gunthernek ez egy speciális kihívás volt, realisztikusan megcsinálni, főleg a színek terén, a tetkót.

@dean.gunther Reply to @user245456790 this 6 pack tattoo is in fact real. added a video while I'm tattooing him. don't hate bro#6packtattoo#tattoo#tattooart#3dtattoo#anythingforalaugh#whoneedsgym ♬ Sunroof - Nicky Youre & dazy