Sáfrány Emese minden önfejlesztő foglalkozásra elmegy a szakítása óta, amire csak tud

„Hogy érzem magam? Vegyesen.”

Sáfrány Emese és gyermekének apja, Hornyák Ádám április elején jelentették be, hogy négy évnyi együtt járás után külön utakon folytatják. A légtornász-influenszer most ugyancsak a közösségi oldalán jelentkezett be, posztjában pedig elmondta, hogy vegyes érzelmek kavarognak benne, főként a kisfiával és a vállalkozásával foglalkozik, miközben igyekszik minden lehetőséget megragadni, amivel fejlesztheti magát.

Kapcsolódó
Szakított Sáfrány Emese és Hornyák Ádám
Közel négy évig voltak együtt, a kisfiuk tavaly nyáron született meg.

Hogy érzem magam? Vegyesen. Nehéz időszakon vagyok túl, de próbálok a jövőre koncentrálni, a lelkemet építeni, pozitívan állni minden adódó helyzethez, és mint mindenből, ebből is kihozni a legjobbat

– kezdte a gondolatmenetét Sáfrány Emese, akinek többen írták azt a követői közül, hogy majd az idő megoldja a szívfájdalmát, ő azonban nem akar tétlenül várni, amíg ez bekövetkezik.

Próbálok hasznosan kihasználni minden percet, a fiam és a vállalkozásom mellett minden szabadidőmben azon lenni, hogy rendbe hozzak mindent magam körül és magamban. Amilyen önfejlesztő dologra csak tudok, elmegyek és csinálom. Megvan a jövőképem, és határozottan tudom, hogy mit szeretnék. Ebből most már nem fogok engedni.

Címkék: sáfrány emese