Akkor sem hagyta abba a meztelen fotók készítését a modell, mikor a kórházban megműtötték az agyát

Ruby May gyakran megszédült, amit egy tíz másodperces éles fejfájás követett. Elment orvoshoz és Chiari fejlődési rendellenességet diagnosztizáltak

Ruby May gyakran megszédült, amit egy tíz másodperces éles fejfájás követett. Elment orvoshoz és Chiari fejlődési rendellenességet diagnosztizáltak nála, amelynél a koponya egy része deformálódik, és komoly nyomás nehezedik a gerincvelőre.

A 25 éves nő modellként dolgozik, az OnlyFansre töltött fel magáról aligruhás felvételeket. Meg kellett műteni a problémája miatt, mert azt mondták neki, le is bénulhat, ha nem teszik meg. Ennek ellenére ekkor sem hagyta abba a fotók és videók posztolását a felnőtteknek szóló oldalán. Március 4-én került a kórházba a műtét miatt, és még öt napot kellett bent töltenie. Feliratkozói már kérték is, inkább tartson egy kis szünetet, de ő erre nem volt képes, el is magyarázta miért.

Soha nem tudom rávenni magam, hogy abbahagyjam a munkát és meztelen képeket készítettem a kórházi ágyamban, amikor csak a kórházi köpeny volt rajtam

– mondta a Mirror cikke szerint.

Szerintem vicces, mert mindenki azt hiszi, hogy az OnlyFans miatt nagyon könnyű az életem. Közben pedig megműtöttek, de szerencsére segített a kifizetésében.

Az operáció ugyanis 20 ezer ausztrál dollárba, 5 millió forintba került. Egy magánklinikán csináltatta meg, mert azt biztonságosabbnak érezte.

Ma már jobban van és szerencsésnek érzi magát. Már csak azért is, mert a rajongói nagyon sokat törődtek vele.

Úgy érzem, nagyon közel állunk egymáshoz, mintha a barátaim lennének. Imádták a meztelen képeimet, de azt mondták, szünetet kell tartanom. De nem tűnik munkának, ha szereted azt, amit csinálsz.