Játssz, drónozz, készülj a grillpartyk-ra! (X)

Vásárolj be akár 70%-os kedvezménnyel a tavaszi szezonra!

Végre itt a tavasz! Kiszabadulunk a téli bezártságból, és szeretnénk minél többet kint lenni a szabadban, feltöltődni a tavaszi napsütéssel. Ha van kertünk itt az ideje, hogy rendbe tegyük, hiszen mostantól rengeteg időt töltünk majd ott! Ha pedig nem a kertbe vágyunk, szerelkezzünk fel izgalmas játékokkal és próbáljuk ki őket a szabadban! Bármelyik lehetőséget is választjuk, az biztos, hogy a Banggood-nál mindent megtalálunk egy helyen, jó minőségben és jó áron!

Irány a kert!

A tavaszi jóidővel nemcsak a több napsütésnek jön el az ideje, hanem a kerti munkáknak is. Ilyenkor ajánlott például, visszavágni az évelő növényeket és az örökzöldeket. Érdemes átültetni a cserepes növényeket, vagy legalább 1-2 cm friss földet tenni rájuk. A lomb és egyéb téli maradványok összegyűjtése után előkészíthetjük a talajt a fűmag vetéshez, vagy éppen lenyírhatjuk a gyepünket, még a levegőztetés előtt. Akármelyik kerti feladatnak állunk is neki, a jó szerszám mindenképpen szükséges hozzá. Metszőolló, akár elektromos változatban is, kertiszerszám-készlet, vagy éppen gyepszellőztető, a Banggood-ra számíthatunk. A kerti munkák közben ne felejtkezzünk el a dekorációról sem, amellyel kapcsolatban szintén megéri böngészni a Banggood oldalát.

Ha elkészültünk, nem marad más hátra, mint megtölteni az egész kertet élettel. Állítsuk fel a kosárpalánkot, a trambulint, szereljük össze a csúszdát! És már jöhetnek is a gyerekek! Ha azonban barátainkkal buliznánk szerezzünk be egy szuper grillezőt a partihoz! Természetesen néhány kattintással, megbízható minőségben a Banggood-tól.

Játsszunk a szabadban!

Ha nincs kert, vagy annyira nem szívesen ügyeskedünk benne, vagy csak már nagyon unjuk a játszótereket, a Banggood-nak arra is van megoldása. Gyorsan, egyszerűen és jó áron szerezzük be az újkedvenceket, a távirányítós autót vagy helikoptert, amelyekkel biztosan fel lehet dobni a közös programokat. Sőt, felkereshetünk olyan játszóteret is, amelyet direkt a távirányítós játékokhoz alakítottak ki.

Amik azonban az idei tavasz igazi slágerének ígérkeznek azok a drónok! Hihetetlenül izgalmas érzés irányítani őket és közben akár filmet vagy fotókat készíteni velük. Azért vigyázzunk, nehogy túl magasra repüljenek! A Banggoodnál mindenki megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő drónt, garantáltan jó minőségben, hiszen csak előre kiválogatott, ellenőrzött termékek közül lehet válogatni. Szóval, ne felejtsétek el, ha tavasz, akkor Banggood, és 70-%-os kedvezmények!

A Banggood egy 15 éve működő megbízható online áruház, ahol néhány gombnyomással elektronikai eszközök, kerti szerszámok, játékok, ruházat, sporteszközök, vagy épp konyhai gépek között válogathatnak a vásárlók. 100 millió aktív felhasználó vásárol rajta keresztül világszerte ellenőrzött minőségben, kiváló áron. Partnerei között, olyan vállalatok is megtalálhatók, mint a Huawei vagy a Xiaomi. A termékeket minden esetben a Banggood maga válogatja, ami biztosítékot jelent a stabil, jó minőségre és persze a legjobb árakra is. A problémamentes kiszállítás is biztosított, köszönhetően a Banggood kiterjedt nemzetközi logisztikai és szállítmányozási kapcsolatainak és a csomagkövető rendszernek. A fizetés egyszerű és biztonságos, a vásárlók több mint 40 különböző fizetési mód közül választhatnak.

Ha online vásárlás, akkor Banggood: garantált minőség, jó árak, széles választék.

Címkék: banggood