Egy kiskorú arcát tetoválta egy férfi egy McDonald’s étteremben

Vád alá helyeztek egy 28 éves férfit Dél-Karolinában, mert egy tizennyolc év alatti gyerek arcára tetovált egy McDonald’s étteremben. Az elkövetőt az esetről készült videó alapján fogták el.

Egy a közösségi médiában elterjedt videó buktatta le a 28 éves Brandon Preshat, aki augusztus 6-án egy 18 éves kor alatti kiskorú arcát tetoválta egy McDonald’s étteremben, Dél-Karolinában – írja a Newsweek.

A kiskorú tetoválásáról készült videó terjedni kezdett a közösségi portálokon, majd a hozzászólásokban egyre többen taggeltek be rendőröket és nyomozókat. A felvétel alapján beazonosított Brandon Preshat kedden vették őrizetbe. A férfi nem rendelkezik semmiféle tetováló engedéllyel.

LAURENS COUNTY SHERIFF’S OFFICE – Brandon Presha

A Dél-Karolina-i Latimore-ban működő McDonald’s tulajdonosai, akik csak néhány hete vették át az étterem üzemeltetését elborzadtak. Azt mondják, fogalmuk sincs, hogy Presha először tetovált-e az étteremben, de a videóról úgy tűnt, a férfi teljesen természetesen viselkedik, otthonosan mozog az üzletben.

Az ügyben további nyomozás várható, Presha előzetes letartóztatásban van, az óvadékát 25 ezer dollárban (kb. 7,5 millió forintban) állapították meg.