Czutor-Kilián Zsanett A Konyhafőnökről: Muszáj voltam egy kicsit visszaszólni a Jenőnek

Tudta, hogy ki kell állnia a séf szurkálódásai ellen.
Kapcsolódó cikkek

Czutor Zoltán felesége is A Konyhafőnök idei versenyzői között van, ami azért érdekes helyzet, mert korábban a Nyerő Párosban még a versenytársa volt Rácz Jenőnek, aki most a sorsáról dönt.

Kicsit izgultam, mivel mi a Jenővel együtt éltünk. Eleve fura volt, hogy Jenő séfnek kell őt szólítanom, de mindegy, megszoktam. Bíztam benne, hogy annál intelligensebbek vagyunk mind a ketten, hogy nem fogunk most ott balhézni. Nyilván, egy kis szurkapiszka azért megvan a Jenőtől. Meg hát ez az ő terepe. Nem fogok tudni okoskodni, mert ő a Michelin-csillagos séf, az van, amit ő mond

– mondta a Reggeliben Czutor-Kilián Zsanett, aki végül Sárközi Ákos csapatába került, amit egyáltalán nem is bán.

Kapcsolódó

Rácz ugyanis nem csak kötényt nem adott neki, de egy-két beszólást is eleresztett. Czutor-Kilián Zsanett viszont tudatosan készült erre.

Próbálkozott odaszúrni. Nyilván nekem ez volt az első szereplésem A Konyhafőnökben, ahol Zoli nélkül voltam. Emiatt egy kicsit féltem is, de azt gondolom, hogy muszáj voltam egy kicsit visszaszólni a Jenőnek, hogy nem fogom magam hagyni. Említették, hogy túl nagy önbizalommal mentem oda. Megmondom őszintén, hogy nem volt alapja, de tudtam, hogy valahonnan muszáj elindulnom, mert hogyha egy normál Zsani állapotba belekóstolnak, akkor lehet, hogy összeomlok, ezért egy kicsit muszáj volt feltuningolni magam, hogy legyen hova visszaesnem, hogy normál szinten tudjak maradni.