Nem is ismerte őket, két nap múlva mégis a koszorúslányuk lett

A pár minden „vendéglistáján” csak idegenek voltak.

Danielle Haley januárban költözött új helyre a tanulmányai miatt, de nem ismert ott szinte senkit, és azok is elutaztak a tavaszi szünetkor. Ezért feltelepítette a telefonjára a Bumble BFF-t, ami olyan, mint egy társkereső, például a Tinder, csak nem életünk (vagy éjszakánk) szerelmét kereshetjük meg rajta, hanem legjobb barátunkat.

Így ismerkedett meg egy nővel, aki két nappal később, vasárnap házasodott össze a barátjával. Beszélgettek az esküvőről, majd egyszer csak azt olvashatta Haley:

Szükségem lenne egy koszorúslányra. Lennél a koszorúslányom?

Haley pedig igent mondott a nem mindennapi megkeresésre.

Haley a továbbiakat is dokumentálta a TikTokján, így azt, mikor ruhát választott az esküvőre, de aztán az esküvőről azt is a menyasszonnyal, miért is kérte őt fel.

Most költöztünk ide, senkit sem ismertünk, és arra jutottunk, hogy az esküvődön úgyis olyan emberekkel beszélsz, akikkel aztán soha többé.

@daniellehaley9

MR & MRS ❤️✨ what’s your favorite line?! 😂😂##bridesmaid ##bumblebff ##fyp ##weddingtiktok ##fortworthtexas @lulunation44

♬ Marry You - Bruno Mars

Nem Haley volt az egyetlen koszorúslány: volt, akit szintén az applikáción keresztül ismertek meg, volt, olyan is, akit a fotósuknak köszönhettek, de a szomszédságukból is kértek fel embereket. Tulajdonképpen minden vendég idegen volt az esküvőn.

És végül, legalábbis egyelőre, az is csak egy vicc maradt, hogy az esküvő után úgysem beszélgetnek az ottani vendégekkel, legalábbis a tiktoker még mindig csetelnek, találkoznak a feleséggel.

„I think this is the beginning of a beautiful friendship.”