Egy autó árából csináltatott magának feneket egy argentin modell

Az új hátsójáról készült fotóval örvendeztette meg nemrég több mint kétmillió követőjét Lissa Aires, argentin modell. A nő elárulta a pontos méretét, és azt is, mennyit költ plasztikai műtétekre.

A hatalmas domborulatokkal megáldott Lissa Airesnek több mint kétmillió követője van az Instagramon. A fiatal nő egy január 11-én élesített posztban mutatta meg először rajongóinak a plasztikai nagyobbítás utáni hátsóját – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Aires elárulta, hogy a feneke 47 incses, vagyis 120 centis, és hozzátette, hogy eddig 30 ezer dollárt (közel kilencmillió forintot) költött plasztikai műtétekre. Az alakját azonban nem csak a sebészeknek köszönheti, de napi két órát tölt az edzőteremben is, ahol főleg a lábait és a hátsóját erősítő gyakorlatokat végez.

Lissa a testére költött pénzt befektetésnek tekinti, fő bevételi forrása ugyanis az OnlyFans nevű erotikus oldal, ahol a rajongói fizetnek azért, hogy többet lássanak belőle annál, amit az Instagram szigorú szabályai engednek. Aries havonta több ezer dollárt keres így, és ma már dollármilliomosnak mondhatja magát.