Azt hitte az anya, hogy szívrohamot kapott, amikor szex közben berontottak a gyerekei

Olyan volt, mint egy rémálom, aminek a végén rá kellett jönnie, hogy a gyerekei koránt sem annyira ártatlanok, mint amilyennek látszanak – írja Jessica Hood, ausztrál anya és bolgger arról az estéről, amikor a gyereki berontottak a hálószobába, miközben a férjével épp szeretkeztek.

Elképesztő történetet osztott meg az Instagramon egy ausztrál anya és blogger, akinek House of hoods nevű csatornáján közel 55 ezer követője van – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Jessica és a férje egy átlagos szerda este fél tízkor gondolták úgy, hogy engednek kicsit a vágyaiknak. Mind a négy gyerekük elaludt, úgy voltak vele, mi rossz történhet? A legrosszabb történt.

A három gyerek akkor rontott be a szobába, amikor a legintenzívebb szakaszban tartottak: anya lábai a magasban, közöttük apa meztelen feneke ritmikusan mozgott. Jessica azt mondja, a pulzusa amúgy is az egekben volt, de amikor megjelentek a kicsik, úgy dübörgött a szíve, mintha egy megvadult elefántcsorda rohangált volna a mellkasában, azt hitte, hogy szívrohama van.

Jessica azt írja, elveszítette a valóságérzékét, valamilyen ösztön ütött be nála, ezért halottnak tettette magát. Becsukta a szemét, még a nyelvét is kidugta kicsit.

A férjének sikerült magukra rántania egy takarót, majd magyarázkodni kezdett a kicsiknek, hogy anyával épp birkóztak, aztán ő megmasszírozta kicsit anyát. Az apjuknak végül sikerült rávinne a kicsiket, hogy menjenek vissza az ágyaikba aludni.

Az szülők már azt hitték, sikerült megoldaniuk a helyzetet, amikor azt hallották, hogy a legidősebb lányuk, a hétéves Lily azt odasúgja a testvéreinek: „Szerintem a szexet csinálták.”

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Supachok Pichetkul / EyeEm / Getty)