VV Soma élőzés közben tett fel ízléstelen kérdéseket egy 15 éves lánynak

VV Soma is videózik, csak minek.

Van Instagramon egy 15 éves lány, akit Zsebibabának hívnak és akit valamiért több mint százezer felhasználó követ. VV Soma  Való Világ-győztes állítása szerint szerette volna jobban megismerni a lány titkát és bár az elején azt mondta, hogy „ha bárki azt hiszi, hogy ez egy olyan live lesz, ahol oltogatni fogom a Zsebibabát, az téved. Én 26 éves vagyok, nem fogok 15 éves lányokat megalázni. Tudjátok, hogy ezek a megalázós dolgok nem az én reszortom”, a videó teljesen más irányt vett.

Az egész történetről Osváth Zsolt videójából értesültünk, aki összegyűjtötte, milyen „kérdéseket” tett fel a 26 éves VV Soma a 15 éves Zsebibabának.

Osváth Zsolt (aki egyébként a Való Világ nyolcadik évadában együtt volt a villában Somával) szerint Somának hatalmas felelőssége van, ezért azt tanácsolja neki:

Ha már a követőid akkora tuskók és tirpákok, hogy ezeket a kérdéseket felteszik, akkor neked az a dolgod, hogy ignorálod és nem beolvasod.

A birkózós metaforával kapcsolatban azt mondta:

Ennyi jó érzés nem szorult beléd? Ha ezt a lányt 30 percen keresztül alázod, legalább szexuálisan ne zaklasd nyilvánosan. Mert ez bizony az!

A videónak egyébként másik szomorú tanulsága, hogy a 15 éves lány mindig is híres akart lenni és az Instagramból azt szűrte le, ezt úgy érheti el, ha pucsítós-fehérneműs képeket posztol magáról.

Ha valakit érdekel az egész történet, itt megnézheti.

Kiemelt kép: VV Soma/Twitch