Azzal támadják az influenszert, hogy ellopta a show-t a barátnője esküvőjén azzal, hogy elájult

Nem mindenki nézné el, hogy pont ekkor tudott rosszul lenni.

Jadé Tuncdoruk, vagy ahogy többen ismerik, Jadé Tunchy  a TikTokon és az Instagramon is kedvelt influenszer megosztott egy videót arról, ahogy a barátnője életének egyik legfontosabb pillanatában sikerült kellemetlenséget okoznia.

A pillanat, ahogy elájultam a barátaim esküvőjén, mikor megcsókolták volna egymást, a barátom pedig majdnem odarohant hozzám

– írta a TikTokon közölt videó leírásában.

Tunchynek napszúrása volt, emiatt dőlt ki, a barátja, Lachie Brycki pedig az egyik násznagya volt a vőlegénynek, csak a férfi tanúja akadályozta meg, hogy odarohanjon.

@jadetunchy

That time I passed out at my friends wedding as they were about to kiss and my bf almost ran in front of them 🙃 ##fyp

♬ original sound - jadetunchy

Az influenszer a kommentekben azt is leírta, hogy miközben eldőlt, komolyan megütötte a mellette levő nőt is, akinek jegelni kellett a kezét emiatt.

Nem akarta elrontani a barátai napját, meg főleg az első hitvesi csókot, mégis ekkor lett rosszul, és sokak mégis őt hibáztatják. Egy hozzászóló például azt írta, hogy ha ő lenne a menyasszony, akkor most nagyon mérges lenne, nem szabadna, de mégis nagyon mérges lenne. Egy másik kommentelő pedig azt írta?

Ez az egyetlen módja annak, hogyan lehet a háttérbe szorítani a menyasszonyt.

Két képet is felrakott később Tunchy, amelyeken az orrát jegeli, illetve megpróbál ezzel egy időben enni is. Szóval olyan nagy baj nem történhetett.