TikTok videón, ahogy amerikai tinik emberi maradványokat találnak egy bőröndben

Két táskában találtak emberi maradványokat pénteken, a tengerparton Seattleben. Az egyik bőröndöt állítólag tinik fedezték fel, akik TikTok videót készítettek az esetről.

A seattlei rendőrség pénteken adott ki közleményt arról, hogy két bőröndben emberi maradványokat találtak az Elliot-öböl térségében. Az egyik táskát a parton találták meg, a másik nem messze onnan, a vízben úszott. Bár a közlemény azt nem részletezte, hogy kik és hogyan találták meg a táskákat, a TikTokon felbukkant egy videó, melyen állítólag az látható, ahogy néhány tizenéves ráakad az egyik bőröndre – írja a Fox News.

„Olyan trauma ért, ami megváltoztatta az életemet” – az @ughhenry nevű feltöltő ezt a címet adta annak a videónak, amin az látható, hogy két fiatal lány közelít meg és nyit ki egy elhagyott bőröndöt, mely a parti köveken hever. A videón egy fiú hangja is hallható, és a szereplők többször az iszonyatos bűzre panaszkodnak.

A rendőrség egyelőre nem adott ki további információkat az üggyel kapcsolatban.

@ughhenry

Something traumatic happened that changed my life checkkkk 😐🥺 @natthecvt ##fyp ##viral ##crime ##murder ##randonautica ##randonauting ##scary ##washington

♬ Creepy, scary, horror, synth, tension - Sound Production Gin