Három napig sírt a szakítás miatt, úgy döntött, megbünteti az exét, hogy ő is ennyit sírjon

A bosszújával azonban nem csak a férfit büntette meg.

Egy éve volt együtt a barátjával, mikor kiadta annak útját, mert megcsalta őt. A kínai nő nagyon elkeseredett a szakítás miatt, azt mondja, három teljes napon át sírt miatta. A férfit azonban nem viselték meg ennyire az események, mesélte neki egy barátja, „egyáltalán nem is szomorú” miatta – számolt be róla a Daily Mail.

Csáo, a nő ezért a férfi lakásához egy kisteherautót küldött egy üzenettel: „Három napon át sírtam, most te jössz!”

A járműben azonban nem csak a cetli volt, hanem egy tonna hagyma is.

A közösségi oldalakra fel is került arról videó, ahogy a szállítmány házhoz ér. A megrendelésben szerepelt az is, hogy ne keressék a címzettet, csak tegyék le a csomagot a bejárati ajtó elé.

Mondjuk, ezzel leginkább szerencsétlen futárt szívatta meg a nő, mert négy órán át tartott neki, míg ezt véghez vitte.

Csáo riportereknek később arról beszél, hogy szerette volna, ha volt barátja „megérzi a könnyek ízét”, és van pénze, szóval miért is ne költhette volna el erre.

Egy lapnak  sikerült megtalálnia a férfit is, aki azt mondja, ő szakított a nővel, azért, mert túlzásba vitt mindent (a hagymás történetet ismerve, ezt mi sem tudjuk kizárni – a szerk.).

A volt barátnőm nagyon teátrális. Mindenkinek azt mondja, egy könnycseppet sem hullattam, mióta szakítottunk. De rossz ember vagyok én amiatt, hogy nem sírtam?

Egy szomszédot is megszólaltattak, aki pedig azt nyilatkozta: „Nem tudom, hogy a barátja sírt-e, de én igen. Az egész kompánia bűzlött a hagymától”.

Kiemelt kép: Twitter