Két golden retriever viszi házhoz a sört egy New York-i sörfőzdéből

Házhoz szállítani csak így érdemes.

A járvány miatt rengeteg vendéglátóhely kényszerült arra szerte a világon, hogy átálljon a házhoz szállításra, ha életben akar maradni a piacon. Az üzlet felélénkítése és a jókedv megőrzése érdekében mindenki igyekszik előrukkolni valamilyen kreatív megoldással, hogy feldobják az amúgy nem túl izgalmas munkát, és örömet szerezzenek a megrendelőiknek is.

A Vt arról ír, hogy egy New York-i sörfőző manufaktúra, a Six Harbors Brewing Company felfogadta az alkalmazottai közé a két golden retrievert, Buddyt és Barelyt. A két eb már régóta a tulajdonosokkal, Karen és Mark Heuwetterrel él, a kialakult helyzet miatt azonban nekik is ki kellett venniük a részüket a munkából. Gazdáik kulcsszerepet szántak nekik a kiszállítások során, Buddy és Barely pedig minden várakozást felül múltak.

 

Ha valaki Karenéktől rendel, azzal számolhat, hogy rövidesen megjelenik a házuknál a két kutya, nyakukban a sörösdobozokkal. Persze senki nem akarja, hogy az ital felrázódjon vagy megmelegedjen, míg a dobozok a kutyák nyakörvén pihennek, ezért Buddyékat mindig elkíséri az emberük is, aki a valódi kiszállítást végzi.

A marketingfogás azonban nem zavar senkit sőt, az emberek megőrülnek a két kutyáért, akiknek valóban sikerül mosolyt csalniuk az emberek arcára még ezekben a nehéz időkben is.

 

 

Kiemelt kép: six_harbors_brewing_company (Instagram)