Bár a videója remek lett, végül is tönkretette az egész környék csatornahálózatát egy srác

Ha ez igaz, ennél szórakoztatóbb történet nem lesz már idén. De talán akkor is, ha átverés.

A Twitteren az egyik felhasználó hívta fel a figyelmet és szedte össze egy francia fiatal, Cyril Schreiner szerencsétlenkedését. Minden azzal kezdődött, hogy a fürdőszobájában készített TikTok- videót, amiben rengeteg Orbeezt használ fel.

Hogy mi az az Orbeez? Remek kérdés, eddig én sem tudtam, egy szuperabszorbens polimerből készülő játék, kis golyócskák, amelyek a saját tömegükhöz képest hatalmas mennyiségű folyadékot tudnak magukba szívni és megtartani. Ezt az anyagot használják egészségügyi betéteknél, egyszer használatos pelenkáknál is. A vízzel való érintkezés során jócskán megdagadnak, ennyire:

Fotó: Twitter/yuqheis

Nem egy új játék, de most a francia srác is ezzel az Orbeezzal akart látványos videót készíteni. Szó se róla sikerült, kezdjük is ezzel:

Teletöltötte vele a kádat, a vécét, valamennyi a padlóra meg a mosdókagylóba is került. Csak arra nem gondolt, hogyan tünteti majd el ezt a rengeteg zselészerű gömböcskét. Az első – nagyon hibás – gondolata az volt, hogy leengedi a szennyvízcsatornába. Ami már a lakásban problémássá vált, mert teljesen eldugította a vécét, kádat, és minden kifolyt a padlóra. (Ez a videó egyébként a legcsodálatosabb az egészből.)

Aztán megpróbálta felporszívózni. Igen ám, de a porszívó motorja sem bírta egy idő után, és elkezdett füstölni. Mindamellett számára is kiderült, hogy nem csak a saját otthonában tett kárt, hanem az egész szomszédság vízvezeték-hálózatát elárasztotta az Orbeezzal.

Valaki aztán azt ajánlotta neki, hogy használjon sót. Ami egy ideig működött is. Aztán egyszer csak elkezdett visszafelé ömleni a fekália meg minden a mosdóból, a vécéből.

A környéken mindent elárasztottak az Orbeezt-golyócskák. Kapott egy olyan levelet is, amiben a polgármesteri hivatal arról értesíti, hogy a rendőrség már keresi az elkövetőt.

Azt egyébként nem lehet biztosra állítani, hogy a történet valós, ha nem az, akkor viszont zseniális trükk. A közösségi oldalait nézve nem biztos, hogy nem vicc, mert szeret szórakozni, az látszik, de lehet, hogy ez a poén most visszafelé sült el. Mindenesetre a srác a Twitterén azt állítja, hogy mindez megtörtént.  Az első videó erről az Instagramjára egyébként február 23-án került ki, a folytatások szépen lassan az elmúlt egy hétben, a legutóbbi tegnap.