Új partner segíti szexbabás üzletük terjeszkedését: az egyikőjük apja

Valamit akart csinálni a pénzével.

Calgaryben kezdett szexbabákat bérbe adni két férfi pár hónappal ezelőtt, most pedig elkezdtek már Vancouverben is dolgozni – írta a Daily Hive.

A két, korábban az olajiparban dolgozó alapító novemberben indította el a Natrl Dolls nevű vállalkozásukat, de hogy további város felé is nyissanak, ahhoz be kellett venniük egy üzletpartnert: az egyikőjük apját.

Ők annyira nincsenek ezen meglepődve, hiszen Randynek „pozitív és nem könnyen ítélkező a hozzáállása” az üzlethez. Úgy jött egyébként képbe, hogy tavaly júliusban végkielégítést kapott, de nem tudta, mit kezdjen a pénzzel. Először furcsának találta az ötletet, de aztán rájött, milyen nagy kereslet van a szexbabák iránt.

Szexbábús bordély van, vagy legalábbis volt már Vancouverben, de a Natrl Dollstól csak kibérelni lehet őket, amiket a kliens otthon, vagy ahol akarja, használhat. A Natrl Dollsnál két kölcsönbe adás között antibakteriális szappannal, és nagynyomású meleg vízzel mossák le őket, majd újra letisztítják hidrogén-peroxiddal és átdörzsölik alkohollal. Ha mindezzel megvannak, még fekete fénnyel (UV-A) és UV-C-s fénnyel is átvizsgálják, hogy biztosra menjenek, minden maradványtól megszabadították. Elég alaposak, a honlapjukon írják is, „tisztább, mint bármelyik ember”.

Egy óra egyébként 35, három 40, egy egész este pedig 57 ezer forintnak megfelelő kanadai dollárba kerül. A vásárló dönthet, hogy ő megy a babáért, vagy házhoz szállítsák neki, egy fekete dobozban, olyasmiben, mint amiben a zenei felszereléseket szokták.

A vállalkozók egyelőre hat szexbabával kezdenek neki az üzletnek Vancouverben, de ha minden úgy megy, ahogy szeretnék, akkor hat héten belül a bábuk száma megduplázódhat. Kanadában egyébként tilos szexuális szolgáltatásokat igénybe venni, de a Natrl Dollsnál azt mondják, hogy „ez bármilyen másik szolgáltatásnál biztonságosabb”.