Büntetésből átvette lánya Instagramját az apa, népszerűbb lett vele, mint a gyereke

A lány választotta büntetésként, hogy átveheti az ellenőrzést a fiókjai felett, de meg is bánta, ahogy rájött, az apja posztolni is fog helyette.

A 15 éves Madelynnt rajtakapták a szülei, hogy fiúknak segített bejutni a lakásba egy ottalvós bulin. Tawnya Ford és Larry Sumpter úgy döntött, hogy megbüntetik a lányukat, de ő választhatja ki a módját:

Utóbbit választotta a texasi Madelynn, de aztán hamar megbánta, mikor látta, hogy apja az ő fiókjával posztol. Az Instagramra például egy szellfit azzal a felirattal: „cukinak érzem magam, talán később törlöm”, vagy mikor a TikTokon egy videóban egy kis felsőt és egy rövid farmert viselve táncol.

Az első nap után Madelynn azt mondta, hogy meggondolta magát, és inkább az egy hónapot választaná. De Larry mondta neki, hogy nem, sok ötlete van, hogy megvalósítsa és ragaszkodik a két héthez. Nagyon megszerette. Azt hiszem, elindítja a saját TikTokját is, ha ennek vége

– mondta az anya a Today-nek.

A lány közösségi oldalai pedig jóval népszerűbbek lettek, mióta az apa átvette felettük a hatalmat. Osztálytársai körében mindenképpen, állandóan nézik, hogy a hatgyermekes apa posztolt-e valami újat.

Sumpter viselkedése, ha a világot meg is lephette, a lányát nem, többször hozta már kellemetlen helyzetbe, például, amikor diáknak beöltözve megy érte az iskolába.

Mindig azon vagyunk, hogy zavarba hozzuk a gyerekeinket

– mondta még Ford.