Egy hívatlan nő teljesen tönkretette a tengerparti esküvő fotózását

Nem zavartatta magát, teljesen nyugodtan álldogált.

Hónapok készülődése után végre eljött a nagy napja egy párnak. Nem mindennapi esküvőt terveztek, a tengerparton mondták ki a boldogító igent. Ezt nem akadályozta meg senki, de hogy normális képeket lehessen készíteni, azt egy nő igen – írta a Mirror.

A Redditre feltöltött képek és a hozzájuk írt szöveg tanúsága szerint a fotókon a boldog pár látható az előtérben, a háttérben viszont nem csak a tenger, hanem egy csípőre tett kezű, kék fürdőruhás nő is. Akiről nem tudni, hogyan került oda, ugyanis az esküvő területét szalaggal elkerítette a rendőrség.

A Reddit felhasználói elég jót nevettek a képeken, van, aki szerint a pár összes jövendőbeli képének a hátterében ott kellene lennie az ismeretlennek.

Mások viszont a tengerparti esküvőkről szerzett negatív tapasztalataikat osztották meg. A Bordertrilogy nevű felhasználó a sajátjáról írta, hogy a szél elképesztően nagy volt, alig lehetett talpon maradni, és minden tiszta homok lett. Egy másik user arról írt, hogy egy barátja az esküvője helyszínét télen nézte még ki, de nyáron tartották meg, akkor meg tele volt bulikkal a partszakasz. „Ott ültem, a hullámoktól és az ordibáló emberektől a ceremóniából nem hallottam semmit

(…) és egész idő alatt egy pocakos férfi a fecskéjében ott állt, ahogy ez a kék bikinis nő is, pont a menyasszony és a vőlegény mögött.

Kiemelt kép: iStock