Bizarr dologgal keres rengeteg pénzt a tetovált modell

A rajongói kérésére indított el a fura üzletet.

A Vany Vicious művésznéven futó, 32 éves, tetoválásokkal alaposan kidekorált modellnek 620 ezer követője van az Instagramon, ami már önmagában is szép összeget hozhat a konyhára. A floridai Miamiban élő nő számára azonban nem csak a szponzorok jelentenek bevételi forrást – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Vicios arany tojást tojó tyúkjai a használt fehérneműi. A modell 100 dollárért (kb. 30 ezer forintért) árulja őket a rajongóinak, akik három kategória: a szex után, az edzés után, illetve egész nap hordott bugyik közül választhatnak. Az ínyencek pedig rendelhetnek egész nap, vagy edzésen viselt zoknikat is.

A modell a rajongói kérésére vágott bele a használtfehérnemű-üzletbe. Annyian kértek tőle zoknikat és bugyikat, hogy eszébe jutott, miért ne adhatná el őket. A kereskedést csak néhány hónapja indította be, de máris megkeres vele havi 1000 dollárt (kb. 300 ezer forintot).

Vicious 14 évesen készítette el az első tetoválását, azóta pedig teste minden táját kidekoráltatta. A modellkedést ugyancsak fiatalon kezdte, miután a MySpace-re feltöltött fotói nem várt hírnevet szereztek neki. A tetovált modell tudja, hogy nem fotóiból nem fog tudni élete végéig megélni, ezért két divatmárkát is alapított. A Haute Floss, és a Throwback Garage elérhető áron kínál ruhákat, fürdőruhákat, és kiegészítőket nőknek.