Óriási büntetésre számíthat a nő, aki lefilmezte az őt szexuálisan zaklató, perverz férfit

Egy francia vonaton maszturbált a fiatal férfi.

Kemény, akár 45 ezer eurós (14,5 millió forintos) pénzbírságot kaphat Franciaországban egy nő, aki egy vonaton lefilmezte, ahogy az egyik utastársa nyilvánosan maszturbál – írja a brit Metro.

A 37 éves Natacha Bras egy Párizsból Poitiersbe tartó vonaton utazott június 22-én, amikor azt vette észre, hogy egy férfi egy távolabbi helyről közelebb ült hozzá. Az idegen ringyónak nevezte a nőt, majd a nadrágjába nyúlt, és maszturbálni kezdett.

Bras, aki egy szexuálisan bántalmazott nőket segítő szervezet alelnöke, videóra vette a férfit, a felvételt pedig megosztotta a Twitteren. Később arról is készült felvétel, hogy a férfi követi a nőt, a mosdó felé. Bras azt mondja, úgy érezte, a videózás az egyetlen, amivel talán megvédheti magát.

Amikor a nő feljelentést tett a férfi ellen, kiderült, hogy a videók posztolása miatt, őt is megbüntethetik, a zaklatója személyiségi jogainak megsértéséért. Ráadásul, míg ő akár 45 ezer eurós büntetést kaphat, addig a férfi számára harmadannyi, vagyis 15 ezer euró a legmagasabb kiszabható büntetés.