Kikészült a menyasszony, mikor rájött, miért lépett le a család olyan korán az esküvőről

Már az is csalódás volt, hogy olyan korán elmentek, és akkor még nem derült ki, hogy miért.

Az esküvőjéről általában mindenkinek az az elképzelése, hogy az nem csak neki lesz öröm, hanem mindenkinek a családtagjai közül. Nem mindenki jár azonban ilyen jól, egy nőnek az egész családja már akkor lelépett a lagziról, amikor tulajdonképpen még igazán el sem indult a buli.

A Redditen írta meg, hogy messze lakik a családjától, szóval mindenkinek utaznia kellett az esküvőre, viszont, hogy pénzt takarítson meg, az otthonába szervezte azt. A ceremónia 3-kor, a fogadás 4-kor, a parti pedig 7-től kezdődött. Utóbbit párjával direkt úgy tervezték meg, hogy valóban időt tölthessenek a rokonokkal, barátokkal, így a formaiságokat kihagyták belőle.

Az esküvő és a fogadás nagyszerű volt. Aztán eljött az idő, hogy bemenjünk a partira. De a meghívottak fele, köztük az egész családom lelépett. Egyetlen egy tagja sem maradt ott már a családomból.

Ami már eleve csalódással töltötte el, de akkor vált igazán sokkolóvá számára, mikor kiderült, miért is történt az a hirtelen lelépés.

Másnap tudtam meg, hogy a nővérem ugyanarra a napra szervezte meg a nagyszüleink házába a partit, amin fellebbenti a fátylat, milyen nemű lesz a gyereke, és senki sem mondta ezt el nekem. Senki sem kérdezte meg, hogy akarok-e menni, senki se jelent meg az én bulimon. Senki sem kért egyáltalán elnézést azért, mert nem jött el

– írta a dühös feleség.

Most azt sem tudja, hogyan beszélgessen el a családjával, főleg nem a nővérével, aki direkt éppen arra a napra szervezte a buliját.

Kiemelt kép: iStock