Egymillió dollárt költött műtétekre a brazil Ken baba

Egész életében olyan tökéletes külsőt szeretett volna, mint egy Ken babáé. Maurício Galdi, a 30 éves brazil modell és színész tizenegy plasztikai

Egész életében olyan tökéletes külsőt szeretett volna, mint egy Ken babáé. Maurício Galdi, a 30 éves brazil modell és színész tizenegy plasztikai beavatkozás után úgy érzi, bár közel került a céljához, még nem sikerült teljesen elérnie. A férfiról, aki az egymillió dolláros külsejéből él, a Barcroft TV készített rövid dokumentumfilmet.

Galdi azt mondja,

bár már kamaszkorában modellként dolgozott, nagyon nem volt elégedett a külsejével,

ezért amit sikerült elég pénzt gyűjtenie, előjegyeztette magát az első plasztikai műtétjére, amit az orrán végeztek el. Még csak 16 éves volt, de a szüleinek csak az utolsó pillanatban mert szólni a beavatkozásról. Először majdnem lefejezték, de aztán belenyugodtak a döntésébe.


Maurício orrát négyszer műtötték meg, de végeztetett beavatkozást az állán a fogain, szilikonnal csináltatott magának formás hátsót, kockahasat, izmos karokat, vállakat és mellkast. A legveszélyesebb beavatkozást, a szeme színének végleges megváltoztatását, hét éve Jordániában végezték.

Bár a beavatkozások eddig nagyjából egymillió dollárt (közel 290 millió forintot) emésztettek fel, az emberi Ken baba a külsejéből él. Nagy tévécsatornáknak dolgozik, nem csak Brazíliában, de külföldön is. Emellett vállal fotózásokat, fellépéseket rendezvényeken, és vannak szponzorai a közösségi médiában is.

Az emberi Ken baba azt mondja boldog, de az édesanyja nem biztos ebben. Nem tudja, hogy lehet valóban boldog az, aki állandóan azon töri a fejét, hogy mit változtasson meg a külsején. Az anya ráadásul úgy érzi, hogy

bár szereti, az az ember, akivé a fia vált, már nem az ő gyermeke.

Maurício azonban soha, semmit sem bánt meg. Tudja, hogy még a sebészeti szépség sem tart örökké, ezért vannak tervei azokra az évekre, amikor már meglátszanak rajta az öregedés jelei. Marad az esztétika területén, de üzleti szempontok alapján közelíti majd meg.