A KFC lecserélte szimbólumát, a rajongók eléggé kiakadtak

Tényleg elég béna

Van az az aranyos bácsika, aki hasonló szerepet tölt be, mint a McDonald’s-nál a bohóc: Sanders ezredes. Az amerikai Harland David Sanders egyébként a Kentucky Fried Chicken, azaz a KFC alapítója volt, róla mintázták a csirkéző emblematikus figuráját.

Fotók: Edgy01/Dan Lindsay/Wikipedia

Eddig, a márka ugyanis lecserélte a bácsit egy „virtuális Instagram-influenszerre”.

Egy jóval fiatalabb, ezért idejekorán megőszült férfira, aki persze ki van gyúrva, és tetoválása is van a hasfalán:

A sikerhez vezető titkos recept.

A KFC az Instagram-oldalát pár napja frissítette a számítógép által generált fiatal férfivel, leírásához pedig azt írták, hogy egy olyan „virtuális influenszerről” van szó, aki „kergeti az álmát” és „csirkét árul”.

Van barátnője is szerencsére (mire is menne Barbie is Ken nélkül?), szintén számítógép alkotta meg. A lányt Dagny-nek hívják, de rajta kívül az új ezredest látni még privát repülőgépen és lovagolva is.

A rajongók szerint a KFC az új Sandersszel tönkretette a róluk kialakított képet, de persze olyanok is vannak, akik szerint jó ötlet volt már. Előbbiek között valaki már attól fél, hogy lassan a Meki is valami dögös férfire cseréli Ronaldot.

Nem ez az egyetlen bénázása az utóbbi időben a gyorsétterem-láncnak, nemrégiben az Ultra fesztiválon lépett fel, még bácsi fejjel egy “dj”, az egyik legszánalmasabb dolog, ami egy zenei rendezvényen történhetett:

https://twitter.com/TheFestiveOwl/status/1111774454122582016