Így emlékeznek kollégái az elhunyt Luke Perry-re

Ian Ziering, Alyssa Milano és Patricia Arquette is elbúcsúzott a színésztől.

Luke Perry a Beverly Hills 90210 színésze hétfőn reggel, 52 éves korában halt meg, napokkal azután, hogy sztrókot kapott.

Luke Perry a 90-es évek James Deanje volt
A Beverly Hills 90210 szívtiprójára emlékezünk.

Sorozatbéli kollégái közül egyelőre csak Ian Ziering reagált halála hírére:

Kedves Luke, örökké megmaradnak azok az emlékek, amiken osztoztunk az elmúlt harminc évben. Azok a lelkek, akik előtted mentek el, gazdagítsák további utazásod, csak úgy, mint ahogy te is tetted azokkal, akiket magad mögött hagytál. Kérlek Istenem, adj helyet neki közel magadhoz, mert megérdemli.


Kortársai, pontosabban a 80-as és 90-es évek színészei közül is többen megemlékeztek egy-egy rövidebb posztban a színészről.

Molly Rongwald azt írta:

Megszakad a szívem. Nagyon fogsz hiányozni Luke Perry. Részvétem a családodnak.

Patricia Arquette így emlékezett:

Luke Perry egy gyönyörű és kedves ember, akit nem lehet helyettesíteni, fantasztikus barát, csodás színész, imádó apja Jacknek és Sophie-nak és szerető párja Madisonnak. Mindannyiunk szíve megszakad.

Jon Cryer így fogalmazott:

Le vagyok döbbenve. Milyen kedves fickó volt. Elképesztő humorral fogta fel a showbizniszt és az azzal járó hírnevet. Ez valami szörnyű hír.

Alyssa Milano a következőt írta:

Nem értem, hogy mehetett el. A lelke mndig annyira fényesen ragyogott. A mosolya. A tehetsége. A kedvessége. Mindig ő volt a legmenőbb ember a szobában. Nyugodj békében az angyalokkal kedves Luke. Sosem feledlek.

Kiemelt kép: Dominik Bindl/Getty Images