A 28 éves baseball-játékos elmondta a Sports Illustratednek a randizás három szabályát, az internetezők kiborultak

A profi baseballjátékos állítja: ő csak őszinte volt.
Kapcsolódó cikkek

Sokakat feldühített egy amerikai férfi nyilatkozata, amelyben arról osztotta meg gondolatait, mik nála a randizás szabályai.

Az említett úr egyébként Trevor Bauer, aki Amerikában ismert baseballjátékos, és a szavai sem egy no name blogon, hanem a Sports Illustrated magazin hasábjain jelentek meg.

Bauer többek között arról beszélt, mi az a három fontos szabály, amit minden nőnek be kell tartania, ha vele szeretne randizni. Olyan erős a felsorolás, hogy szó szerinti fordításban közöljük:

Egy: csak semmi érzelem. Amint megérzem, hogy érzések alakulnak ki benned, lezárom, ugyanis párkapcsolat nem érdekel, emocionálisan használhatatlan vagyok.

Kettő: nincs velem kapcsolatban posztolás a közösségi médiára, a magánélet az magánélet.

Három: másokkal is lefekszem, és ez a jövőben sem változik. Ha ez számodra nem elfogadható, akkor nem fekszünk le egymással, és ez teljesen OK. Lehet köztünk tökéletes plátói baráti viszony is.

A bizarr, de őszinte szavak után össztűz zúdult a 28 éves baseball-játékosra.  Idézünk néhány véleményt:

Trevor Bauer felfedte randizási szabályait egy SI-cikkben. Ki az a nő, aki ezek után nem szeretne kapcsolatba lépni ezzel az idiótával?!

Trevor Bauer: ha kapcsolatba szeretnél kerülni velem, íme a három szabályom.

Nők:

Miután szavai nagy vihart kavartak, Bauer ismét interjút adott, amelyben elmondta: nem érti, mi a probléma. Ő csak elmondta, mire számítson az, aki vele randizna.

Mi a gond? Ha szeretsz így, akkor minden oké, ha nem, az se gond. De legalább tudod, mire számíts. (…) Miért rossz ez? Nem inzultáltam senkit. Én ilyen vagyok.”

via Detroit News, Mirror