Instant karma: kocsijával akarta lerombolni a hatalmas hóembert. Nem sikerült

Semmi sem ronthatja el Frosty boldogságát. Kivéve majd a meleg.

Egy fatönkre építettek egy hatalmas hóembert, de a sofőr, aki kocsijával le akarta dönteni, nem tudott erről, írja az USA Today.

Meg is mutatjuk, milyen hatalmas is az a hóember, vagyis Hugh J. Snowman a.k.a. Frosty:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10218417126360699&set=a.1591123779223&type=3&theater

A neveket építőitől kapta, a kentucky-i Petersburgban lakó Cody Lutztól, illetve menyasszonyától és leendő sógornőjétől.

Lutz vasárnap., miután kész lettek a hóemberrel, posztolt ki képeket a széles mosolyú, kezeit boldogan felfelé tartó hóemberről. És tényleg óriásira sikeredett, ami köszönhető a farönknek, amit az alsó legnagyobb hógolyó rejt, ugyanis azt tartja egyben az egész építményt.

Amit nem tudott az az autós, aki a kocsijával próbálta megsemmisíteni a hóembert. Lutz hétfőn újabb képeket tett ki, amin látszik a szoborhoz vezető keréknyomok, és hogy az alsó golyó kissé megsérült.

Amivel nem számoltak, az a masszív farönk a közepén. Az élet nehéz, de nehezebb, ha hülye vagy

– írta a kép mellé a férfi.

A Fox 19-nek nyilatkozott is Lutz:

Az irónia elég vicces. Instant karma, amit adsz, azt vissza is kapod, akár jó, akár rossz dologról legyen szó

Aztán Lutz egy bejegyzésében tisztázta, hogy ő jó keresztény, nem hisz a karmában, inkább azt mondja, „ki mint vet, úgy arat”. Hozzátette, nem tettek feljelentést a rendőrségen, remélik, enélkül is megtanulja a leckét a tettes. Szerdán még mindig állt Frosty és boldogan mosolygott.