Egy hónapos nyaralásra ment a pasijával, de már úton voltak, mikor kiderült: a férfi szörnyű dolgot tett az indulás előtti estén

El lehet képzelni, milyen volt utána a hangulat.

Emily Wilson és a barátja már régóta terveztek egy közös nyaralást, amit végül sikerült is összehozniuk. A pár már 3 éve volt együtt és a dolgaik egészen szépen alakultak. A lány már nagyon várta, hogy egy teljes hónapot tölthessenek együtt Ausztráliában. Minden kész volt, el is indultak a nagy utazásra, de a dolgok aztán nem egészen úgy alakultak, ahogy a lány tervezte. Ahogy mondani szokás:

Az álomból rémálom lett

Emily ugyanis talált egy rejtett fiókot a barátja telefonjában, egészen pontosan egy rejtett Snapchatet. A lány nem balszerencséjére meg is nézte, hogy kiknek szokott képet és üzeneteket küldeni a barátja. Mint kiderült: egy másik nőnek. Emily teljesen összeomlott, világossá vált számára, hogy a barátja, már nem szereti, sőt, meg is csalta, méghozzá nem is akármikor, egészen pontosan az indulás előtti napon.

Bosszú

Emily úgy döntött, hogy nem hagyja magát és a lehető legegyszerűbben állt bosszút. Sokan azt gondolnák, hogy megcsalta a barátját, de nem ez történt. A lány egész egyszerűen az összes bizonyítékot kiposztolta az internetre, hogy mindenki: a közös barátok, a család, az ismerősök is lássák, milyen ember valójában.

Szerintetek ez korrekt lépés volt? Ti máshogyan oldottátok volna meg?

Mirror