Álomutazásra mehetett a fiatal nő, de csak egy nagyon komoly feltétellel

Hosszas gondolkodás után vágott bele a kalandba.

Valóra vált élete egyik álma: így érezte a 25 éves Natalie Otto, amikor lehetőséget kapott, hogy részt vegyen egy 25 ezer dolláros (hétmillió forintos), ausztrál körutazáson. Mégis nagyon sokat kellett gondolkodnia, hogy elfogadja-e az ajánlatot, miután megtudta, hogy a nagy kalandnak van egy komoly feltétele – írja a Daily Mail.

Az amerikai nő csak úgy vehetett részt az álomutazáson, ha egy vadidegen férfival vág neki, míg a szerelmét hátra kellett hagynia Melborneben. Natalie párja, Callum Hulst azt mondta a barátnőjének, kövesse csak az álmait, ő nem akar az útjába állni, így a nő igent mondott.

Natalie, októberben egy Tom Cunningham nevű férfival indult el, hogy együtt töltsön vele öt hetet egy furgonban, és közben bejárják Ausztrália legszebb tájait, miközben ejtőernyőznek, búvárkodnak, helikoptereznek, sziklát másznak és más izgalmas dolgokat csinálnak együtt.

Natalie és Tom az utazás végén azt mondták, bár nagyon közel kerültek egymáshoz, a kapcsolatuk soha nem túl a haverságon. A férfi azonban megjegyezte, ha a nőnek történetesen nem lenne párja, egy percet sem gondolkodna rajta, hogy elhívja-e randizni.

(Kiemelt képünkön Natalie Otto, fotó: Instagram / natalieotto)