Tekashi69 ellen fényképes bizonyíték van

Több bűncselekmény helyszínén volt ott fotók alapján.

Mint beszámoltunk róla, Tekashi69-t vasárnap letartóztatták súlyos vádakkal, és ha sikerül rábizonyítani, hogy egy veszélyes bűnszervezet tagja, akkor életfogytig tartó szabadságvesztést kaphat.

Tekashi69 életfogytig tartó börtönbüntetésre számíthat
A rapper évekig tagja volt a gyilkos Nine Trey nevű bandának.

A PageSix információi szerint az ügyészségnek igen erősek a bizonyítékai ellene, amiket nehéz lesz majd cáfolni. Nyilvánosságra hoztak több fotót, amiken a rapper a banda tagjaival tartózkodik egy társaságban bűncselekmények helyszínein, amiket biztonsági kamerák örökítettek meg. Ezek a bizonyítékok egyelőre most arra szolgálnak, hogy ne engedjék, hogy szabadlábon védekezhessen, így valószínűleg nem ezek az egyetlen bizonyítékok, ugyanakkor elég erősek ezek is már.

A rapper otthonából lefoglalt fegyver.

Az egyik fotón fegyverlövés közelében látható egy április 21.-i incidens idején, amikor a Barclay Centerben volt fegyveres incidens. Egy másik fotón egy április 3.-i fegyveres rablás helyszínén lehet látni,  a fotón azt a hátizsákot viseli, amit a helyszínen találtak. De ezek mellett a rapper otthonában lefoglalt fegyverek is a kérdéses incidenshez köthetőek. Nehéz lesz bizonyítani, hogy nem áll semmilyen kapcsolatban a Nine Trey bandához, amit a Rikers börtönben alapítottak egyébként 1993-ban, így eléggé elkerülhetetlennek látszik a börtönbüntetés a rapper számára, hála próbaidejének, a kérdés már csak az, hogy életfogytiglant fog-e kapni.

Kiemelt kép: Pietro D’aprano/Getty Images

Címkék: 6ix9inetekashi69