Ördög Nóra Wednesday-nek, Bódizs Veronika önmagának öltözött be Halloweenkor

Mutatjuk a magyar sztárok halloweeni jelmezeit.
Kapcsolódó cikkek

Magyarországon minden év október 31-én két ellenpólus feszül egymásnak, vannak ugyanis azok, akik már a Halloween gondolatától is rosszul vannak, illetve vannak azok, akik jelmezben tombolják végig a napot. De vajon mi a helyzet celebfronton? Rájuk egyértelműen utóbbi jellemző.

Az van ugyanis, hogy a közösségi oldalakat végigpörgetve szinte nem találunk olyan hazai sztárt, aki ne töltött volna fel magáról legalább egy jelmezes fotót: van köztük nyuszi, boszorkány, de olyan is akadt, aki szimplán önmagának bőrébe bújt bele.

Mutatjuk a magyar celebek halloweeni jelmezeit.

Hargitai Bea

Hargitai Bea kisfiával együtt öltözött be ezen a jeles napon. Még gyereke egyértelműen Batman alteregóját öltötte magára, addig Hargitaival kapcsolatban csak tippelni tudjuk, hogy boszorkány.

Vajna Tímea

Természetesen csinálhatunk úgy, mintha meglepődtünk volna azon, hogy Vajna Tímea is szerepel a listán, de az igazság természetes az, hogy lassan már nincs Halloween Andy Vajna felesége nélkül. És hogy minek öltözött? Talán egy nyuszinak.

Bódizs Veronika

Bódizs Veronika egy kicsit sem vitte túlzásba a Halloweent, a magyar szépségkirálynő ugyanis saját magának öltözött be. Legalábbis nekünk ez a tippünk.

Ördög Nóra

Ha van karakter, aki a Halloween elengedhetetlen szereplője, az nem más, mint az Adams Family Wednesday-e. Ebben az évben Ördög Nóra döntött úgy, hogy az ő bőrébe bújik bele.

Dér Heni

Az van, hogy akkor sem jövünk rá, hogy minek öltözött be Dér Heni, ha nagyon megerőltetjük magunkat. Ha valakinek van tippje, nyugodtan írja meg nekünk.

Kovács Dóra

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja, Kovács Dóra Instagram-bejegyzésében Uma Thurmant is megjelölte. Hogy miért? Nem tudjuk.

Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás

Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás maradtak a jól bevált csontváz sminknél.

Kiemelt kép: Instagram/@ordognora