A Barátok közt legújabb szereplője eredetileg jogásznak készült

Legszívesebben büntetőjoggal foglalkozott volna, de rájött, hogy ahhoz túl érzelmes.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Barátok köztben augusztus 13-én új szereplő tűnt fel.

Hétfő este új szereplő tűnik fel a Barátok Köztben
Egy ismert énekesnő alakítja az új karaktert.

Mihályi Réka  – akit a nézők már többször láthattak A Dalban, mivel ő a Group’N’Swing együttes énekesnője – formálja meg a fiatal fitneszedzőt, a céltudatos Váradi Jankát. A énekesnő most az RTL Reggeli stúdiójában járt, ahol többek között azt is elárulta, eredetileg nem színésznőnek készült.

A zenében, vagy az éneklésben nagyon tehetséges voltam, de az nem jelentett kihívást. Zenei általánosba jártam, kórusban énekeltem, 12 évig csellóztam, tehát ez természetes volt. A táncban azonban nem voltam kimagasló, így nyilván 8-9 évesen ez volt az én nagy motivációm, hogy majd versenytáncos leszek. Aztán el is kezdtem táncolni a zene mellett és fel is vettek Balett Intézet (ma Magyar Táncművészeti Egyetem – a szerk.) koreográfus szakra, de ezzel egy időben vettek fel jogra is. Ez is kódolva van a családban – sok jogász van – tetszett is, érdekelt is a szakma

– mesélte a műsorban Mihályi, aki azt is hozzátette, hogy bár mindkét helyre felvettek, mivel felvételi listáján a jog állt első helyen, így – a magyar felsőoktatási felvételi szabályok alapján – nem volt választása, jogot kellett hallgatnia.

A színésznő a műsorban azt is elárulta legszívesebben büntetőjoggal és kriminológiával foglalkozott volna, de később rájött, hogy ezekhez a területekhez túl érzelmes.

Az egyetemen az ember kitapasztalja, hogy bár valami érdekli, de életvitelszerűen nem biztos, hogy tudja csinálni

– tette hozzá Mihályi.

 

 

(Kiemelt kép: Instagram/@mihalyireka)