Túl drága egy szolgáltatás, ezért titokban lefilmezte, ahogy egy prostituálttal szexelt

Ismétlés a tudás anyja.

Egy férfi, akit azzal vádoltak, hogy rögzítette, ahogy szexelt egy prostituálttal, azzal védekezett, hogy azért tette, mert nem engedheti meg magának, hogy máskor is fizessen a szolgálataiért.

A meg nem nevezett harmincéves férfi egy motelben hozta össze az egyórás találkát s nővel. Egy weboldalon talált rá, ahol nem csak azt lehet megnézni, hogy ki milyen szolgáltatást nyújt, hanem fel vannak sorolva azok a cselekedetek, viselkedések, amik tiltottak. Ezek között volt a filmezés.

Végül este 9-kor találkoztak még június 20-án. Elkezdtek szexelni, aztán 15 perc múlva a nő arra lett figyelmes, hogy egy kabát alá elrejtett telefon kamerája éppen az ágy felé néz. A prostituált erre abbahagyott mindent, felkelt, és megragadta a telefont. A férfi először tagadta, hogy videót készített (ügyes, tesszük ezt mi hozzá), és visszakérte a mobilt. A nő viszont nem adta, sőt még a rendőröket is felhívta.

A rendőrségnek aztán már nem tagadta, hogy videózott, és azt mondta:

Azért rögzítettem a felvételt, mert később meg akartam nézni, mert nem engedhetem meg magamnak, hogy ezt csináljam és fizessek állandóan érte.

A férfit bűnösnek ítélték, a nőnek ki kell fizetnie 300 új-zélandi dollárt, 56 ezer forintot, de más büntetést nem kapott.

via Stuff, kiemelt kép: Thbinkstock