Rosszul sült el a lánykérés: Kindertojás-kapszula szorult a nő vaginájába

A terv majdnem tökéletes volt. De csak majdnem.

Könyvben írta meg a rezidens orvosként, egy londoni sürgősségi osztályon töltött éveinek történetét Adam Kay. A This is going to hurt – Secret diaries of a junior doctor (Ez fájni fog – egy rezidens orvos titkos naplója) című kötet tele van bizarr, ám valós történetekkel. Ezek közül írta meg az egyik legdurvábbat, kötetbemutató cikkében a Mirror.

Egy fiatal nő úgy döntött, hogy élve a hagyomány adta lehetőséggel, február 29-én megkéri a barátja kezét. Csakhogy a lánykéréshez hasonlóan, a legénykérés sem egyszerű feladat. Ki kell találni valami romantikus körítést, gondoskodni a megfelelő körülményekről, és akkora meglepetést okozni, hogy a pillanat egy életre emlékezetes maradjon.

A szóban forgó nő szexszel próbálta meg mindezt elérni. Vett egy Kinder tojást, a csokit megette, a játékot félre tette, a kis műanyag kapszulában pedig elrejtett egy jegygyűrűt, aztán mielőtt a barátja belépett az ajtón, az kapszulát a vaginájába dugta. Az volt a terve, hogy elcsábítja a férfit, és ráveszi egy kis kézimunkára. Amikor pedig a pasinak a keze ügyébe akad a meglepetés, térdre veti magát, és felteszi neki a nagy kérdést.

A terv tökéletes volt, a nő csak azzal nem számolt, hogy a kapszula a nagy igyekezetben keresztbe fordul a vaginájában, és beszorul. Hiába próbálták mindketten, minden eszközzel kiszedni, végül belátták, a legjobb lesz bemenni a sürgősségire, ahol Kay várta őket. Az orvos egy fogó segítségével kihalászta a legénykérő kapszulát a nőből, és a férfi kezébe pottyantotta, aki végül is igent mondott.

Mi már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy ha a párnak gyerekei lesznek, vajon mit fognak nekik mondani, amikor megkérdezik, hogy történt a szüleik eljegyzése.