Még a vécén is szoptatja kétéves gyerekét, elmondta miért

Szerinte ez így van jól.

A fellegek felett járt Becky Vieira, amikor 40 évesen végre teherbe esett. Ugyanakkor érzett is a társadalom felől egy nyomást, hogy mindent rendesen csináljon, de rájött, hogy nem kell mással törődnie, azt kell csinálnia, amit jónak gondol.

Így még mindig szoptatja a már 22 hónapos fiát, Archie-t, a kritikák ellenére is, és ezt gyakran illusztrálja is Instagram-oldalán.

Azt mondják az anyáknak, hogy szoptassák a babájukat, de ha már elmúlt egyéves, akkor ne. Én szoptatom a fiamat, mert tudom, hogy az jó neki, de fájdalmas és borzalmas volt először. Kezdetben kellemetlen volt, mintha valaki smirglivel dörzsölné a mellbimbómat és egy ceruzahegyezőbe rakná. De láttam milyen egészséges és hogy nő tőle

– nyilatkozta.

A gyerek növekedésével a szoptatás csak fájdalmasabb lett, már fogai vannak Archie-nak, amivel néha meg is harapja az anyját véletlenül. Viszont egyre jobban hozzászokott Vieira, már nem jelent problémát neki.

Sok szempontból könnyebb lett, mert olyan régóta csináljuk, hogy tökéletesítettük. Szoptatás közben tudok csinálni más dolgot, például porszívózni vagy vécézni.

Archie egyébként féléves kora óta eszik is, de a szoptatás megmaradt mellette, általában reggel és még naponta két alkalommal táplálkozik így.

Sok anya mondott köszönetet Vieirának, hogy nem érzik magukat annyira egyedül és normalizálta a kitolódott szoptatást. De kritizálják is az Instagram-oldalán, ahogy férfiaktól pedig nem várt képeket kap.

Vannak, akik dilisnek hívnak, és férfiak, akik azt mondják szexi és hogy a fiam milyen szerencsés.

De továbbra is folytatni fogja az ilyen képek posztolását, hogy megmutassa a többi anyának, csináljanak mindent úgy, ahogy azt jónak gondolják, és továbbra is kitart a kitolódott szoptatás, a nyilvános helyen való szoptatás mellett.

Kiemelt kép: Instagram