Gyomorforgató dolgok történtek Rihanna exének házibuliján

Az amerikai rappert és barátait perelte be egy neve elhallgatását kérő lány, akit állítólag többször is megerőszakoltak, egy nő pedig orális szexre kényszerítette Chris Brown házában.

Egy nő Chris Brownt és társait szexuális erőszakkal és bántalmazással, illetve fegyverrel való visszaéléssel és azzal vádolja, hogy fogva is tartották. A rapper a bulin a vádak szerint kokaint, füvet és egyéb drogokat is kínált a meghívottaknak, köztük az őt vádló nőnek is, akitől a telefonját is elvették már az este legelején, majd több nővel együtt arra kényszerítették, hogy a rapperrel, illetve annak barátaival szexeljenek.

Jane Doe (álnév azok számára, akik nem szeretnék, hogy kiderüljön a nevük) néven szerepel a bírósági papírokon az a nő, aki szexuális bántalmazással vádolja Rihanna exét, Chris Brown amerikai rappert és társait, a Young Lo néven rappelő Lowell Grissomot, illetve egy meg nem nevezett nőt. Ez a nő, aki szintén Chris Brown egyik barátja, állítólag a torkánál fogva megragadta az áldozatot, és arra kényszerítette, hogy bekapja Grissom nemi szervét. Ezután az ágyra lökte a papírokon Jane Doe-nak nevezett nőt és gyakorlatilag ráült az arcára, lefogta őt a lábával, és ismét orális szexre kényszerítette, immár saját magán. Az áldozat elmondása szerint az őt bántalmazó nő közben menstruált is, amit az áldozat akkor vett észre, amikor ezek után kiszabadult a mosdóba, ahol a tükörben meglátta, hogy véres az arca. Lezuhanyzott, azonban közben belépett a fürdőbe Grissom és megerőszakolta őt — először a hálószobában, majd a fürdőben, miközben egy mosógéphez szorította őt.

A nő ügyvédje, Gloria Allred egy május 9-i sajtótájékoztatón azt mondta, ez az egyik legrettenetesebb szexuális bántalmazási ügy, amit valaha is látott.

Chris Brown ügyvédje, Mark Geragos a TMZ-nek azt mondta, a rapper nem csinált semmit, és hozzátette, hogy a nő ügyvédje, Gloria Allred 17 millióra perli őt.

A vádak közül egyik sem igaz. Senki nem csinált még csak hasonlót sem, valójában ügy sincsen. Chris Brown csak egy célpont

– nyilatkozta Geragos. Chris Brown barátja, Lowell Grissom Instagramon Everybodyknowslo néven fut:

A mobil segített – volna

A People magazin azt írja, a bírósági papírokból kiderül, hogy Jane Doe a Los Angeles-i 1Oak  klubban találkozott a kérdéses napon Brown barátjával, Lowell Grissommal, aki őt és akkori szobatársát meghívta egy stúdióban tartott buliba, ahova odaérve elvette mindkettejük telefonját. Jane Doe azt állítja, a stúdióba belépve azt látta, hogy mindenki iszik és drogozik, emiatt szeretett volna hazamenni, de Grissom nem engedte, és a telefonját sem akarta visszaadni. Ekkor vitte el őt és pár másik lányt is Chris Brown házába, ahonnan azért sem tudott kijutni, mert a kapu kóddal működött.

Elmondása szerint a rapper házában a stúdióhoz hasonlóan rengeteg drog volt és Chris Brown állítólag minden nőnek adott egy fehér porral töltött kapszulát azzal a szöveggel, hogy érezzék jól magukat. A rappert és társait vádló nő állítólag nem nyelte le a drognak tűnő kapszulát és próbált kimaradni mindenből. Mivel órák óta elérhetetlen volt, anyja aggódni kezdett és kihívta a rendőrséget Brown házához, ugyanis egy alkalmazással tudta, hol van lánya mobilja. Jane Doe azt állítja, látta, ahogy a rendőrök kiérkezésekor Chris Brown arra utasította Lowell Grissomot és még pár embert, hogy a házban található fegyvereket dugják el egy zsákba, miközben a rendőröknek megtagadta, hogy belépjenek a házba.

A bírósági papírokból további részletek is kiderülnek, legalábbis erre hivatkozva írja azt a People, hogy Jane Doe-t Grissom azzal csalta fel az emeleti hálószobába, hogy szobatársának szüksége van rá, aki elmondta a lánynak, hogy Grissom és Brown szexelni akarnak velük. Ekkor lépett be a szobába az a nő, aki később orális szexre kényszerítette az őket vádló Jane Doe-t, és még több lányt hozott magával. Brown arra utasíttta Grissomot, hogy egy kanapéval barikádozza el a háló ajtaját, miközben a lányokra ráparancsolt a rapper nőnemű barátja, hogy vetkőzzenek le, amire Jane Doe nem volt hajlandó.

Állítása szerint Brown hangos zenét, illetve egy pornófilmet is elindított – ezután ült rá fejére a bántalmazó nő, hogy orális szexre kényszerítse, miközben Grissom teste többi részén molesztálta őt a kezével és a szájával.

Jane Doe-nak a többszörös erőszak után visszaadták a mobilját és elengedték, ekkor azonnal feljelentést tett a rendőrségen. A People magazinnak a Los Angeles-i rendőrség megerősítette, hogy 2017 februárjában valóban tettek feljelentést a körzetben szexuális erőszak miatt.

Chris Brown és Rihanna – Fotó: Christopher Polk/Getty Images

Chris Brownnak nem ez az első esete a bíróság előtt, amikor bántalmazással vádolják.

Kiemelt kép: Tibrina Hobson/Getty Images