Hódi Pamela elmondta, hogyan költözött el Berki Krisztiántól

Berki akkor csalta meg, amikor ő az esküvőjüket szervezte.

Hódi Pamela tudatosan készült arra, hogy egyszer elhagyja Berki Krisztiánt, aki eljátszotta az összes dobását egykori szerelménél. Az édesanya így azon sem lepődött meg, mikor kiderült: lányának apja megcsalta, miközben ő az esküvőjüket szervezte.

Mikor lefújtuk az esküvőt, én közöltem a Krisztiánnal, hogy figyelj, én el foglak téged hagyni, kivettem egy lakást, még három hetem van a költözésig. Ő ezután könyörgött a bocsánatomért: elhalmozott virágcsokrokkal, és kérte, hogy ne költözzek el. De a történtek után én már nem is veszekedtem vele. Akkor már nem volt visszaút! Volt egy időszak, amikor megfogadtam: nem szólok neki semmiért, ami szerintem nem fér bele egy párkapcsolatba. De ezeket velem sorra elkövette, és én akkor mondtam ki véglegesen, hogy szakítok

– mondta a sorry! magazinnak Hódi Pamela, aki már ezelőtt is gyanakodott arra, hogy Berki megcsalja.

Hódi Pamela: Szeretem, ha a pasi egy kicsit bunkó
Szereti, ha egy kicsit szívatják.

Korábban is sejtettem már. De privátban, a négy fal között az ember próbálja elhinni, hogy a másik jót akar, őszinte és nem is csalná meg. Miután kilépsz a kapcsolatból, sokkal tisztábban látsz. Nálam már réges-régen felszállt a rózsaszín köd, egyszerűen csak igyekeztem egyben tartani a családot, ami végül nem sikerült. Azért, mert Krisztián így viselkedett velem, nem rombolta le a jövőképemet. Le tudtam zárni a múltat. Nagyon sokat tanultam az elmúlt öt évből, rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem, sokkal okosabb vagyok már a jövőre nézve.

Hódi Pamela egyébként néhány héttel ezelőtt bejelentette, hogy új párra talált, méghozzá egy ismert ember személyében.

(Kiemelt kép: Facebook)