Fodor Zsókát örökbe fogadták

Tizennyolc évvel ezelőtt.

Bár Fodor Zsóka egyedül él, mégsem magányos. Rengeteg barát veszi körül, ezért sosem unatkozik, ráadásul egy Cserszegtomajon élő családdal különösen jó viszonyt ápol.

Magdi anyus is visszatérhet a Barátok Köztbe
A sorozat idén a 20. születésnapját ünnepli, ami nem várt fordulatokat hozhat.

A színésznő először 18 évvel ezelőtt két egykori munkatársával, Várkonyi Andrással és Szőke Zoltánnal utazott le a községbe egy előadás miatt.

Nekem az előadásban egy húszperces kis produkcióm volt, amelyről elterjedt, hogy milyen aranyos kis magánszám. Egy-két hét múlva visszahívtak vele, mert annyira megszerették. A felkérést elfogadtam, és az előadás napján odautaztam

mesélte a Bors magazinnak a Barátok közt legendás Magdi anyusa, aki annyira jól érezte magát, hogy lekéste a főváros felé tartó utolsó vonatot, így a falu mostani polgármesterének családjánál, Bartha Gáboréknál töltötte az éjszakát, akik végül úgy döntöttek, örökbe fogadják őt.

A nagy elalvás előtti beszélgetés közepén Gábor felvázolta a jövőmet: tudja, hogy előbb-utóbb egyedül leszek, mert az édesanyám idős, a bátyám pedig Venezuelában él. Mégsem leszek magányos, mert ők úgy megszerettek, hogy örökbe fogadnak. Ez azt jelenti, ha én egyedül maradok, az ő házuk az enyém is, és bármikor szívesen látnak

– mesélte a színésznő, aki nagyon boldog a szeretettől, amit a családtól kap.

(Kiemelt kép: Zih Zsolt/MTVA)