Melegebb éghajlatra küldte a háza elé parkoló mentőautót

Éppen egy idős asszonyon segítettek.
Kapcsolódó cikkek

Karácsony előtt pár nappal papírcetlit hagyott a tunstalli háza előtt álló mentőkocsin a 26 éves Kirsty Sharman:

Ha ez a kocsi valaki olyan miatt áll itt, aki nem a 14-es számú házban lakik, akkor semmi joga itt lennie. Leszarom, ha az egész utca összeomlik, takarodjatok az autótokkal a házam elől!

De nem csak írásban fejezte ki dühét a fiatal nő, a mentősökkel is összeveszett, „takarodjatok innen a kibaszott autótokkal” – kiabálta a Mirror beszámolója szerint.

A mentősöket a szomszéd, a 66 éves Brian Heath hívta ki feleségéhez, Christine-hez, mert légzési nehézségei lettek. A nő krónikus obstruktív légúti betegségben szenved, ami hatással van a tüdejére. Az eset óta kórházban fekszik.

https://twitter.com/wmasmikeduggan/status/965213338908200965

Mikor a mentők megérkeztek, Sharman háza előtt parkoltak le egy mozgássérülteknek fenntartott helyen. Bementek segíteni az asszonynak, aztán mikor az egyikük kiment valamiért a kocsihoz, Sharman üvöltözve káromkodott, majd becsapta az ajtót.

Az egészségügyisek 45 percen át ápolták Christine-t, aztán úgy döntöttek, kórházba kell szállítani. Ekkor vették észre a szélvédőn hagyott üzenetet.

Aznap este – miután egy mentős kitette Twitter-oldalára a fenti, a céduláról készült fotót – letartóztatták Sharmant garázdaság és közfeladatot ellátó személy munkájának akadályoztatása miatt. Kedden bűnösnek is találta a bíróság, 120 font bírság, 135 font bírósági költség és 30 font pótdíj (összességében 100 ezer forint) befizetésére kötelezték. Emellett nem léphet kapcsolatba Heath-ékkel, akikkel korábban sem volt rózsás a kapcsolata.

Kiemelt kép: Facebook