Az amerikaiak feltalálták a sajtburgeres rizseshúst és a másnaposságot gyógyítják vele

Fúj.

Nem is olyan régen kipróbáltuk itt a szerkesztőségben, hogy milyen ízű a már nevében is elég erősen hangzó sajtburgerleves.

Sajtburgerleves: furcsa utóíze van, és az nem a Peti szája
Az interneten pörögni kezdett a sajtburgerleves (!) receptje. Meg kellett tudnunk, milyen az íze, úgyhogy elkészítettük. Videó!

A tápláló, gazdag leves fogadtatása felemás volt, sokan nem tudták hova tenni az ismerős, de valahogy mégis fura sajtos ízt. Szóval azt hittük, mindent láttunk már, és azt gondoltuk, hogy a sajtburger a sajtburgerlevesnél már nem tud tovább mutálódni, de akkor megjelent a Vice kajás blogján egy sajtburgeres rizses hús recept.

Hamar kiderül, hogy ennek az ételnek, amivel egyébként a másnaposságot próbálják gyógyítani, nagyon kevés köze van a hagyományos értelemben vett hazai rizseshúshoz. A sajtburgerleveshez hasonlóan ez a kaja sem feldarabolt, bedarált, pépelt sajtburgerekből készül, hanem elemenként próbálja meg előállítani a sajtburger ízt.

A fenti videó segítségével egyébként tökéletesen elkészíthető a recept, így ha van kedvetek, próbáljátok ki.