Lenyírta a haját lánya kopaszsága miatt – videó

Az alopeciában szenvedő kislány elmondta, hogy nem szereti magát. Az apuka akcióba lépett.
Kapcsolódó cikkek

Az alább látható videó és az előzménye összesen már több mint 750 ezer megtekintésnél jár. A Rhode Island-i  Bristolban élő Chelsea Sylvaria tette fel a Facebookra a felvételeket a házassági évfordulóján, mert ezzel akarta megmutatni ismerőseinek, mennyire csodálatos embernek tartja a férjét.

Chelsey lánya, Riley hatéves. És teljesen kopasz. Születése óta az alopecia totalis nevű autoimmun betegségben szenved, és bár hajjal jött világra, 15 hónapos korára kopasz lett.

A bejegyzésből kiderül, hogy a kislány sosem beszél arról, hogy nincs haja, a minap mégis volt a családban egy beszélgetés, amelyből kiderül, hogy Riley nem szereti magát. Amikor anyja rákérdezett az okára, a kislány azt mondta: a kopaszsága miatt.

Apja még aznap este elbeszélgetett vele, és elmondta neki, hogy teljesen mindegy, van-e haja, mert különleges lány, és így is-úgy is a világon a legjobban szeretik őt a szülei. Erről készült az első videó. A felvétel végén az apa megkérdezte Riley-t, akarja-e, hogy ő is levágja kopaszra a haját. A lány bólintott.

A második videóban már azok a pillanatok láthatóak, ahogy az apuka megválik hajától.

 

Forrás: Today, Mashable