Szeretőjével megölte a férjét, majd plasztikai műtéttel akarták elhitetni, a szerető a férj

Az indiai pár nem igazán gondolta végig mennyi buktatója van tervüknek, és természetesen le is buktak.
Kapcsolódó cikkek

Az indiai hatóságok letartóztattak egy 34 éves nőt, aki szeretőjével együtt megölte a férjét, majd savat öntött a szerető arcába, hogy felismerhetetlenné tegye és a férfi el tudja játszani, hogy ő a férj – jelentette a helyi sajtó. A Telangana államba élő pár abban bízott, a szétmart arcú férfin elvégzett plasztikai műtét után senki sem fog kételkedni abban, hogy ő valójában a férj. Csak azzal nem számoltak, hogy a férj családja fel fogja ismerni a csalást.

A helyi rendőrség közlése szerint Swathi Reddy november 26-án ölte meg férjét szeretője, Rajesh Ajjakolu segítségével. Sudhakar Reddyt előbb elkábították, majd egy vasrúddal agyonverték. Holttestét pedig egy erdőben elégették. A BBC cikke szerint a holttestet azóta sem találták meg.

A gyilkosság után Swathi benzinnel elkevert savval kente be Sudhakar arcát, teljesen felismerhetetlenné téve az arcát. Ezután felhívta férje szüleit, közölve velük, hogy Sudhakar savtámadás áldozata lett.

A szülők eleinte elhitték a feleség történetét, és hajlandóak voltak kifizetni a plasztikai műtétet is, de a kórházi kezelés közben egyre nőtt bennük a gyanú, hogy a szétmart arcú férfi nem az ő gyermekük. A rendőrség közlése szerint akkor bukott le végleg, amikor nem akart enni a neki vitt báránylevesből, mert vegetáriánus. A megölt férjnek viszont az volt a kedvenc étele – mondták el a Gulf Newsnak az üggyel foglalkozó rendőrök.

A férj családja végül feljelentést tett a rendőrségen. A rendőrök pedig hamar leleplezték az imposztort: elég volt csak ujjlenyomatot venni, hogy kiderüljön a csalás. A nőt azonnal őrizetbe vették, és Swathi a kihallgatás alatt megtört, és beismerte, hogy szeretőjével mit tettek.

A rendőrök pénteken tartóztatták le a feleségét, és a szeretőt is őrizetbe fogják venni, amint kiengedik a kórházból.

(Kiemelt fotó: India Today)