Szellemekkel szeretkezik egy fiatal nő

Azt mondja, annyival jobbak a férfiaknál, hogy emberi szerelmet már nem is keres.

Sokkal jobbak az ágyban a szellemek a férfiaknál – állítja Amethyst Realm,27 éves spirituális tanácsadó. Az angliai Bristolban élő nő azt mondja, ő már csak tudja, miről beszél, eddig 20 szellemmel feküdt már le, az elmúlt 12 évben.

Az egész akkor kezdődött, amikor a lány és akkori vőlegénye összeköltöztek. A férfi sokat dolgozott távol, néha hetekre magára hagyta a nőt. Realm ilyenkor egy fura entitás jelenlétét érezte a házban, legerősebben egy használaton kívüli hálószobában. Izgatta az érzés, ezért egyre több időt töltött az üres szobában, és végül úgy döntött, megpróbálja új szintre emelni az élményt.

Szexi fehérneműt vett fel, lekapcsolta a villanyt, feküdt az ágyon és várta, hogy a szellem megjelenjen. Hosszú időn át nem történ semmi, a lány már majdnem elaludt, amikor eljött hozzá földöntúli szeretője.

„Először csak energiaáramlást éreztem, de aztán az egész nagyon fizikaivá vált. Éreztem az érintést a combjaimon, és a leheletet a nyakamon. Valahogy végtelen biztonságban éreztem magam. Szeretkeztem a szellemmel. Nehéz körülírni az érzést, egyszerre volt fizikai és spirituális, súlyos és súlytalan. Éreztem a ziháló légzést, a lökéseket és az energiaáramlást.”

A fiatal nő azt mondja, azután három évig volt viszonya a szellemmel. A házasságának is ez vetett véget: a férje egyszer egy nappal korábban ért haza a vártnál, és meglátta egy férfi árnyékát a hálószoba ablakában.

A szellemszerető aztán egyre ritkábban jelent meg a lánynál, majd egyszer csak nem jött többé. Jöttek azonban helyette mások. Realm azt mondja, azóta 20 szellemmel volt viszonya. Volt, amelyik csak egyetlen alkalommal jelent meg, és volt, amelyik többször visszajött, de a lány mindig azonnal megérzi a különbséget.

Amethyst Realm szerint, a szellemekkel annyira jobb a szex, hogy emberi szerelmet már régóta nem is keres. Gyermeket egyelőre nem szeretne, később majd talán, de akkor sem embertől. Azt mondja, nemrég kutatásokat végzett a fantomterhességekről, és egy jobban kezdi úgy gondolni, hogy a nők ilyenkor egy szellem gyermekét hordják.

Nem Amethyst Realm az első, aki azt állítja, hogy szellemekkel szeretkezik. Az amerikai énekesek, Bobby Brown és Kesha is azt mondják, volt már részük földöntúli szexben, ahogy Alexandra Holzer kísértetkutató is.

Tina Radziszewicz pszichoterapeuta szerint a szellemszex valójában egyfajta hallucináció, ami fél úton álom és ébrenlét között történik azokkal, akik átélik. Ezek a hallucinációk lehetnek nagyon életszerűek, melyben az ember nem csak lát, vagy hall bizarr dolgokat, de a bőrén is érezheti őket. Az efféle élményeket általában valamilyen trauma, szorongás, vagy depresszió válthatja ki.

(via Huffington Post)