Százezreket inspirál a meztelen jógalány

Minden nap, egyre többen csatlakoznak az elfogadást hirdető mozgalomhoz.

Nagyjából két éve indult el az Instagramon a Nude Yogagirl, vagyis a Meztelen Jógalány nevű profil. A névtelen modell pedig pont azt csinálja, amit a nevével ígér: meztelenül jógázik, és olyan fotókat oszt meg, amik még éppen megfelelnek a fotómegosztó szigorú szabályainak.

Illetve egy kicsit mégiscsak többről szól a közel 680 ezer követővel rendelkező profil. A Meztelen Jógalány ugyanis mindenkit arra buzdít, hogy szeressék a testüket, legyenek büszkék rá, és ezt mutassák meg másoknak is, úgy, hogy #NYGyoga hesteggel meztelen jógafotókat osztanak meg magukról. Eddig több százan csatlakoztak a pozitív testképet, a különbözőséget és az elfogadást ünneplő mozgalomhoz, és minden nap egyre többen teszik meg.

„Húsz napja nem sebeztem meg magam, nem fogalakozom az öngyilkosság gondolatával, és nem szedek kedélyjavítókat. Borderline személyiségzavarral diagnosztizáltak, 25 éves vagyok. Tőled kaptam az inspirációt, hogy kezdjem el szeretni magam, még azzal együtt is, amit eddig tettem. Ez nagyon sokat jelent nekem, ezért küldöm neked ezeket a fotókat” – írta a Meztelen Jógalány egyik követője.

(via The Independent)